piramides bosnie

De eerstvolgende reis naar de vallei van de piramides in Herzegovina, Bosnië, vindt plaats in Februari. Let op: dit is een speciale reis met een aangepast programma, in verband met de winterperiode. Binnenkort kun je hier meer informatie over lezen.

De eerstvolgende reis volgens het reguliere reisprogramma zal plaatsvinden op:

14 t/m 21 mei 2019

Kijk hier voor de overige reis data

Reis naar de vallei van de piramides

Ervaar de helende, bewustzijnsverruimende en transformerende energie in deze vallei en in de tunnels van Ravne. Geniet van de vriendelijke en gastvrije inwoners van de streek en van het gezellige stadje Visoko langs de rivier de Bosna, met zijn vele winkeltjes en terrasjes. Regelmatig is er een markt waar je heerlijke streekproducten kunt kopen.

Wat krijg je deze week?

  • Vliegreis naar Sarajevo, vanaf Amsterdam of Keulen-Sarajevo vv (op basis van handbagage. Voor ruimbagage geldt een toeslag)
  • Transfer van Sarajevo naar Visoko v.v.
  • Bezoek aan alle bijzondere (kracht)plaatsen, inclusief vervoer
  • 7 overnachtingen op 2-persoonskamers (1 persoonskamer, indien beschikbaar, tegen meerprijs van 10 euro per nacht)
  • Toegangsprijzen voor excursies/gidsen en de tunnels
  • Diner op de dag van aankomst
  • Begeleiding, meditaties en oefeningen in intuïtieve en spirituele ontwikkeling
  • Gelegenheid tot individuele coaching- of healingsessie (tegen kleine vergoeding)

Wij verblijven in een prachtig modern huis met ruime kamers en eigen keukens en met uitzicht op de Piramide van de Zon. Het huis ligt op een rustige locatie, op loopafstand van het centrum van Visoko.

We bezoeken alle bijzondere krachtplaatsen. De piramide van de zon, piramide van de maan, Temple of Mother Earth, Liefdes Piramide, Piramide van de Draak, Tumulus Vratnika, de rivier Fojnica, de bijzondere bollen (Stone spheres) bij Zavidovici en uiteraard maken we ook tijd vrij voor gezelligheid, rust en ontspanning.

Klik hier voor het gehele reisprogramma

Klik hier voor alle informatie over de data en prijzen