piramides bosnie

De eerstvolgende reis naar de Vallei van de Piramides in Herzegovina, Bosnië, zal plaatsvinden op:

30 april t/m 7 mei 2020

Kijk hier voor de overige reis data

Reis naar de Vallei van de Piramides

Ervaar de helende, bewustzijnsverruimende en transformerende energie in deze vallei en in de tunnels van Ravne. Geniet van de vriendelijke en gastvrije inwoners van de streek en van het gezellige stadje Visoko langs de rivier de Bosna, met zijn vele winkeltjes en terrasjes. Regelmatig is er een markt waar je heerlijke streekproducten kunt kopen.

Wat krijg je deze week?

  • Transfer van Sarajevo naar Visoko v.v.
  • Bezoek aan alle bijzondere (kracht)plaatsen, inclusief vervoer
  • 7 overnachtingen op 2-persoonskamers met ontbijt (1 persoonskamer, indien beschikbaar, tegen meerprijs van 15 euro per nacht)
  • Toegangsprijzen voor excursies/gidsen en de tunnels
  • Diner op de dag van aankomst
  • Begeleiding, meditaties en oefeningen in intuïtieve en spirituele ontwikkeling
  • Gelegenheid tot individuele coaching- of healingsessie (tegen kleine vergoeding)

Let op: De vliegreis naar Sarajevo is niet inbegrepen. Er zijn meerdere mogelijkheden om naar Bosnië te reizen. Per vliegtuig via Amsterdam, Keulen of Brussel, per auto of met de bus. Vind je het lastig de (vlieg)reis te regelen, dan kun je voor hulp en advies uiteraard bij mij terecht. In het algemeen geldt: hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper het is. 

Als je dat wilt, regelt de travel-agent waarmee ik samenwerk, de vliegreis graag voor je. Het voordeel van het boeken via haar is dat er meer garanties zijn en assistentie tijdens de vliegreis. Ook kan ze de reis voor meerdere deelnemers coördineren waardoor je afspraken kunt maken om samen te reizen. Mocht je dit willen, laat het mij weten, dan krijg je via haar een aanbod voor het vliegticket en een betaallink. In het algemeen is dit niet duurder dan zelf boeken.  

Verblijf

Wij verblijven in een prachtig modern huis met ruime kamers en eigen keukens en met uitzicht op de Piramide van de Zon. Het huis ligt op een rustige locatie, op loopafstand van het centrum van Visoko.

We bezoeken alle bijzondere krachtplaatsen. De Piramide van de Zon, Piramide van de Maan, Temple of Mother Earth, Liefdes Piramide, Tumulus Vratnika, de rivier Fojnica, de bijzondere bollen (Stone spheres) bij Zavidovici en uiteraard maken we ook tijd vrij voor gezelligheid, rust en ontspanning.

Klik hier voor het gehele reisprogramma

Klik hier voor alle informatie over de data en prijzen

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.