piramides bosnie

De eerstvolgende reis naar de Vallei van de Piramides in Herzegovina, Bosnië, zal plaatsvinden op:

14 t/m 21 mei 2019

Kijk hier voor de overige reis data

Reis naar de Vallei van de Piramides

Ervaar de helende, bewustzijnsverruimende en transformerende energie in deze vallei en in de tunnels van Ravne. Geniet van de vriendelijke en gastvrije inwoners van de streek en van het gezellige stadje Visoko langs de rivier de Bosna, met zijn vele winkeltjes en terrasjes. Regelmatig is er een markt waar je heerlijke streekproducten kunt kopen.

Wat krijg je deze week?

  • Transfer van Sarajevo naar Visoko v.v.
  • Bezoek aan alle bijzondere (kracht)plaatsen, inclusief vervoer
  • 7 overnachtingen op 2-persoonskamers met ontbijt (1 persoonskamer, indien beschikbaar, tegen meerprijs van 10 euro per nacht)
  • Toegangsprijzen voor excursies/gidsen en de tunnels
  • Diner op de dag van aankomst
  • Begeleiding, meditaties en oefeningen in intuïtieve en spirituele ontwikkeling
  • Gelegenheid tot individuele coaching- of healingsessie (tegen kleine vergoeding)

Let op: De vliegrijs naar Sarajevo is niet inbegrepen. Er zijn meerdere mogelijkheden om naar Bosnië te reizen. Per vliegtuig via Amsterdam, Keulen of Brussel, per auto of met de FlixBus. Vind je het lastig de (vlieg)reis te regelen, dan kun je voor hulp en advies uiteraard bij mij terecht. 

Verblijf

Wij verblijven in een prachtig modern huis met ruime kamers en eigen keukens en met uitzicht op de Piramide van de Zon. Het huis ligt op een rustige locatie, op loopafstand van het centrum van Visoko.

We bezoeken alle bijzondere krachtplaatsen. De Piramide van de Zon, Piramide van de Maan, Temple of Mother Earth, Liefdes Piramide, Tumulus Vratnika, de rivier Fojnica, de bijzondere bollen (Stone spheres) bij Zavidovici en uiteraard maken we ook tijd vrij voor gezelligheid, rust en ontspanning.

Klik hier voor het gehele reisprogramma

Klik hier voor alle informatie over de data en prijzen