Joke Jonkers

Hallo! Mijn naam is Joke Jonkers. Ik woon op een mooie plek in het buitengebied van Hoogeveen in Drenthe. In mijn ‘gewone, dagelijkse’ leven werk ik als bedrijfspsycholoog, coach, trainer en alternatief therapeut.

Van kinds af aan ben ik bezig met bewustwordings- en zijnsvraagstukken. Al heel jong beschikte ik over sterke intuïtieve gaven, ook al begreep ik dat toen nog niet. Dit werd mij meer en meer duidelijk na vele omzwervingen langs diverse leraren, cursussen en opleidingen in intuïtieve ontwikkeling, healing, lichtwerk, bewustZIJN en energetisch werk. Ik vind het nu zeer fijn en verrijkend om andere mensen te mogen begeleiden en ondersteunen in het herkennen en ontwikkelen van hun intuïtieve gaven en hun innerlijke kracht en essentie.

In 2016 ging ik voor het eerst naar de piramides in Bosnië. En het voelde als thuiskomen. De energie is zacht en tegelijk sterk, liefdevol, verbindend en sterk transformerend. En ik realiseerde me dat ik al veel langer met piramide-energie werk, maar me dat niet bewust was. Ik ervoer hoe ik de energie af kon tappen van de piramide van de zon en voor heling kan inzetten. Inmiddels ben ik meerdere keren terug geweest en de energie en verbinding voelen steeds sterker. Ook hier in Nederland is de energie en de connectie voor mij sterk voelbaar. Het is daarom nu mijn passie en verlangen om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze fijne, helende en bewustzijnsverruimende energie