De eerstvolgende reis naar de vallei van de piramides in Herzegovina, Bosnië, vindt plaats in Februari. Let op: dit is een speciale reis met een aangepast programma, in verband met de winterperiode. Lees er hier meer over.

De eerstvolgende reis volgens het reguliere reisprogramma zal plaatsvinden op:

14 t/m 21 mei 2019

Kijk hier voor de overige reis data

Prijs

De prijs van deze reis is € 947,-. Als je voor 15 januari 2019 boekt krijg je een korting van €47. Kijk hier om te zien wat er allemaal inbegrepen is in deze reis.
Direct na aanmelding ontvang je een link voor het bestellen en betalen van je vliegticket. Het restantbedrag dient uiterlijk 40 kalenderdagen voor aanvang te worden voldaan.

Kosten voor persoonlijke uitgaven, zoals koffie/thee, ontbijt, lunches, diners (behalve de eerste dag) zijn voor eigen rekening. Wij raden je aan een goede reisverzekering af te sluiten, met werelddekking.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je na aanmelding je deelname willen annuleren, dan vindt er geen restitutie plaats van het vliegticket. Je kunt ook zelf voor een vervanger zorgen. Deze wijziging kun je tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de reis doorgeven.

Aanmelden

Heb je interesse in de speciale reis van februari, laat het me dan snel weten. Je kunt je hier aanmelden. In verband met de reservering van de vliegtickets verneem ik dit graag tijdig, bij voorkeur voor 15 december 2018. Na deze datum kan er eventueel een toeslag gerekend worden, vanwege duurdere vliegtickets. Je kunt je ook al aanmelden voor een van de andere reizen, via hetzelfde aanmeldformulier.

Overige Reisdata

In 2018 staat er op de volgende data een reis gepland naar de vallei van de piramides in Herzegovina, Bosnië:

  • 22 feb t/m 1 maart –> Speciale Winterreis met ander reisprogramma. Lees hier meer.
  • 14 t/m 21 mei 2019
  • 23 t/m 30 mei 2019
  • 24 september t/m 1 oktober 2019
  • 1 oktober t/m 8 oktober 2019

Meld je nu aan voor een van de reizen!