piramides bosnie

De eerstvolgende reis naar de vallei van de piramides in Herzegovina, Bosnië, vindt plaats op:

21 t/m 28 september 2018

Kijk hier voor de overige data in 2018.

Prijs

De prijs van deze reis is € 850,-. Kijk hier om te zien wat er allemaal inbegrepen is in deze reis. Bij aanmelding voor 1 juli 2018 krijg je een vroegboekkorting van €50,-.
Met een aanbetaling van € 300,- reserveer je een plek voor deelname. Het restantbedrag dient uiterlijk 40 kalenderdagen voor aanvang te worden voldaan.

Kosten voor persoonlijke uitgaven, zoals koffie/thee, ontbijt, lunches, diners (behalve de eerste dag) zijn voor eigen rekening. Wij raden je aan een goede reisverzekering af te sluiten, met werelddekking.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je na aanmelding je deelname willen annuleren, dan verplicht je je tot betaling van de aanbetalingskosten van € 300,-. Je kunt ook zelf voor een vervanger zorgen. Deze wijziging kun je tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de reis doorgeven.

Aanmelden

Heb je interesse in de reis in de week van 21 t/m 28 september, laat het me snel weten. Je kunt je hier aanmelden. In verband met de reservering van de vliegtickets verneem ik dit graag tijdig, bij voorkeur voor 1 augustus 2018. Na deze datum kan er eventueel een toeslag gerekend worden, vanwege duurdere vliegtickets.

Overige Reisdata

In 2018 staat er op de volgende data een reis gepland naar de vallei van de piramides in Herzegovina, Bosnië:

  • 21 t/m 28 september
  • 2 t/m 9 oktober

Meld je nu aan voor een van de reizen!